Читај ми!

Победници „Потере“ посетили Факултет политичких наука

Победнике прошлонедељне „Потере“, Александра Белевског, Бојана Ђокића и Живорада Драгићевића, некадашње студенте Факултета политичких наука, угостио је у просторијама факултета проф. др Драган Р. Симић, декан Факултета политичких наука Универзитета у Београду, поводом њиховог фантастичног учешћа у квизу.

Три такмичара осим победе у квизу Потера, имају још нешто заједничко – сва тројица студирали су политичке науке, а сасвим случајно нашли су се у истој екипи. Успели су да утекну трагачу Милораду Милинковићу и освоје 1.325.000 динара. На крају емисије, Живорад Драгићевић је у шали прокоментарисао да очекује да их декан Факултета политичких наука позове на кафу, што је професор Симић и учинио.

Учесници квиза, разговарали су са деканом о у квизу Потера и томе колико им је знање које су стицали као студенти Факултета политичких наука помогло, а професор Симић je истакао важност очувања осећаја заједништва и повезаности бивших студената и Факултета.

Ова посета, само је потврда онога за шта се РТС и квиз Потера годинама залажу, а то је промовисање знања међу публиком свих генерација.

уторак, 30. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво