Читај ми!

Најбоље рекламе на Супербоулу – Бен Афлек са крофнама, Волтер Вајт „крчка“ чипс

Од Бена Афлека који ради у свом омиљеном ланцу брзе хране, до Стива Мартина који објашњава тајне глумачког заната – најбоље рекламе на овогодишњем Супербоулу нису разочарале. Осим за рекламе, паузе су биле прилика и да се прикажу трејлери за предстојеће блокбастере.

За неке је Супербоул прилика да гледају два сјајна клуба како се боре на терену, другима је прилика да се окупе са вољенима и гледају музички спектакл на полувремену. Има и оних који једва чекају да виде традиционалну параду најновијих реклама.

Највећу пажњу, што се реклама тиче, изазвао је Бен Афлек као радник у ресторану свог омиљеног ланца брзе хране „Данкин донатс“ (Dunkin Donuts).

И његова супруга Џенифер Лопез се појављује у реклами, прилазећи прозору за наручивање: „Шта радиш? Јел ово радиш када кажеш да идеш на посао?“

Афлекова љубав према „данкин“ крофнама добро је позната, а Оскаровац се може редовно видети како носи папирне кесе са собом.

Уместо да „крчкају“ мет кô у Чистој хемији, Брајан Кренстон, Арон Пол и Рејмонд Круз овога пута праве „Попкорнерс“ чипс.

Певачица Сара Маклахлан грешком даје уточиште вуку у симпатичној реклами за „буш лајт“.

Једна од бољих реклама на овогодишњем Супербоулу била је за серију Poker Face.

„Пепси“ је имао две рекламе, мада је многима била дража она са Стивом Мартином, који објашњава све тајне глумачког заната.

Алисија Силверстоун вратила се на екране као Шер Хоровиц у реклами за јапански технолошки конгломерат „Ракутен“.

Сем Адамс и Кевин Гарнет појавили су се у одличној реклами за „бостон лагер“.

Филмски трејлери

Као и протеклих година, неколико филмских студија одлучило је да на Супербоулу промовише своја предстојећа остварења.

Брзина је у првом плану за Флеша и нови наставак Паклених улица, Трансформерси су поново ту, а када смо већ код повратака, Харисон Форд је узео бич у руке и ставио шешир на главу и поново се одазива на име Индијана Џонс.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 08. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару