Читај ми!

Почело снимање друге сезоне серије "У клинчу"

Средином децембра 2022. године почело је снимање друге сезоне серије "У клинчу". Ауторска екипа припрема нових 30 епизода.

Екипа серије "У клинчу" вредно ради на два сета. Пред њима је деведесет снимајућих дана после којих нам на мале екране стиже наставак приче о изазовима одрастања и родитељства.

„Прва сезона је било неко Аљошино сазревање као момка. Самим тим расте његово искуство и радне навике и животне амбиције и мислим да је друга сезона сезона напретка" рекао је Михаило Веруовић,музичар и глумац.

Динамичнији, узбудљивији и пун обрта, такав наставак очекују и екипа и гледаоци. Због изузетне реакције публике, планира се још неколико сезона.

„С обзиром да је била прва сезона да је публика тек морала да се упозна са ликовима, заплетом, радњом мислим да смо направили супер посао и да је публика прихватила серију и сигуран сам да ће из сезоне у сезону, а биће их колико год публика буде желела да гледа, да ће се публика ширити", рекао је Милош Аврамовић,продуцент .

И у наставку, млади глумци имају прилику да деле кадар са глумачким звездама. Неке од њих су Светлана Бојковић, Бранка Катић, Николе Којо. Нова тинејџ драма држи пажњу целе породице.

„То је највећа моћ ове серије, апсолутно нема псовки, ниједне, нема нешто што може да утиче лоше на неког тако да сам поносан на то, поносан сам на целу екипу и на младе глумце који су највише искочили у овој серији", истакао је Аљоша Ћеранић,продуцент .

И друга сезона ускоро у истом термину, сваког радног дана после Дневника на Првом програму РТС-а.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи