Читај ми!

Да ли су мама и тата који су се играли рата коначно срећни

Сваког викенда од 17. децембра, на Провом програму РТС-а, пратимо наставак приче „Мама и тата се играју рата“. Јесу ли мама и тата успели да одрже примирје и да ли су коначно срећни, открива гост Београдске хронике, Гордан Кичић, главни лик, редитељ, продуцент и сценариста серије.

Прича се наставља три године касније. Затичемо ликове које смо заволели у сасвим другачијим ситуацијама. Многи су испунили амбиције, остварили жеље, а да ли су сада заиста срећни, то је главно питање које се поставља у другој сезони, у којој нам стиже десет нових епизода.

Како гледаоцима не би покварио задовољство и открио садржај наредних епизода, Гордан Кичић каже да је, по његовом мишљењу, срећна породица она која је на окупу и у којој, на неки начин, постоји разумевања једних за друге.

„То је питање које све нас који имамо породице или људе који планирају да имају породице, некако опседа. Мислим да се породица током историје није претерано променила, само су се захтеви унутар саме породице мало закомпликовали, али увек постоји нека законитост, а то је нека врста разумевања, љубави, разговора и то је то“, додаје Кичић.

Квалитет ове серије извире управо из чињенице што кроз комедију можемо да препознамо ситуације у својим односима са укућанима. Кичић признаје да су те ситуације потекле из искуства писаца сценарија, из његовог личног искуства, из посматрања живота људи око нас, тако да је инспирације било на претек.

Радња друге сезоне серије Тата и мама се играју рата се дешава три године после завршетка прве сезоне у којој су се Вељко и Јадранка растали. Он је отишао на Камчатку да снима Нетфликсову серију Словени, а Јадранка је остала са својим новим партнером и у другом стању, тако да је у међувремену добила и друго дете.

Вељко Радисављевић који је постао познат глумац, добија вест да му је преминуо отац, те мора да се врати у Београд. И ту креће заплет наредних 10 епизода у којима гледамо његових десет дана проведених у Београду.

Мала Вида, односно Лена Лазовић, у међувремену је порасла, а нова глумачка звезда ће бити мали Богдан Филиповић који има две и по године, са којим је било јако „узбудљиво“ сарађивати, каже гост Београдске хронике.

Сценарио друге сезоне серије су писали Гвозден Ђурић, Марко Манојловић и Кичић. Мина Ђукић, Марко Манојловић и Кичић су режирали. У серији се појављује много нових ликова које играју Александар Ђурица, Јелена Ћуривија, Алексеј Бјелогрлић, Радоје Чупић, Мартин Бербосер и Мерседес де ла Круз.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи