Читај ми!

„Јужни ветар: На граници“ – подељен први тизер

Потпуно непредвидив заплет, снимање у више европских земаља, највеће светске и домаће глумачке звезде, најкраће описују нову сагу најгледанијег домаћег пројекта „Јужни ветар“.

Наставак се очекује кроз 12 нових епизода ТВ серије под називом На граници. После 100 снимајућих дана, ауторска и глумачка екипа поделила је први тизер серијала који ће у Србији премијерно бити емитован од фебруара 2023. године.

У овом наставку, Јужни ветар: На граници, креатора серије Милоша Аврамовића и сценаристе Петра Михајловића, пратимо борбу светских сила – Русије, Америке и Европе, криминалним везама и корупцијом, сукобљеним интересима у чијем је центру Србија и наши јунаци.

Снимано на локацијама у Србији, Хрватској и Русији, као и на границама Италије и Финске, пратимо вођу српског подземља, нарко-боса Петра Мараша, чији послови све више угрожавају његову егзистенцију.

Међународну глумачку поделу чине холивудске и руске звезде: Вилијам Болдвин и Ерик Робертс, као и Оксана Акиншина и Алексеј Гусков, уз већ добро познатог Италијана Пасквала Еспозита; док домаће глумачке звезде предводе Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Мики Манојловић, Јована Стојиљковић, Александар Берчек, Богдан Диклић, Милица Гојковић, Тамара Крцуновић, Андрија Кузмановић и Стефан Капичић. 

За целокупну продукцију овако захтевног пројекта посебно су заслужни продуценти серије Татјана Жежељ Гојковић, Милош Аврамовић, Милош Биковић и Миодраг Радоњић.

Квалитет Јужног ветра потврђује и то што је први пут у историји пројекат са Балкана добитник средстава за продукцију игране ТВ серије у категорији за ТВ и онлајн садржај, на фонду потпрограма MEDIA Креативна Европа.

ТВ серија Јужни ветар: На граници снимљена је у продукцији „Режим“ и "Archangel Digital Studios" у копродукцији „Телекома“ Србија и РТС-a, као и продуцентским кућама "Film District", "Archangel Studios", "Telefilm" (Хрватска) и A-LAB продукцијом (Италија), уз подршку партнера "Mediaslovo" и OKKO.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи