Читај ми!

Ко су победници пете сезоне серијала „На вечери код“, сазнаћемо вечерас

После 12 емисија пете сезоне серијала „На вечери код“, вечерас у 22 сата на Првом програму РТС-а ћемо сазнати да ли је награду од милион динара, која ће бити донирана у хуманитарне сврхе, освојио тим „Бибер“ или „Со“. По први пут, обе екипе биле су на окупу.

Учесници су поделили утиске о целој сезони непосредно пред снимање финалне емисије.

„Добро дошли на финале пете сезоне серијала На вечери код! Изузетно ми је драго што ево, већ пети пут имамо ту прилику и ту могућност да поново доделимо милион динара онима којима је та награда најпотребнија. Овога пута милион динара иде у Центар за одојчад, децу и омладину у Звечанској“, наводи Снежана Матић Перић, продуценткиња емисије На вечери код.

„Мени је најдража екипа коју сам упознала и генерално људи са којима сам се дружила током овог снимања. Заиста је било фантастично. Јели смо свашта нешто интересантно. Упознала сам неке нове људе“, утисак је Гоце Тржан.

Исте утиске носи и Јоца Ајкула који верује да ће чланови његове екипе „Со“ наставити да се друже и приватно.

Лидија Пирошки, аутока серије Планетаријум истиче да је ово за њу било једно неочекивано и заиста топло искуство. „Ми смо се пре свега добро провели и забавили“. Ипак, додаје да је у ствари најбољи провод био иза камере.

Гоца Божиновска истиче да је најбољу вечеру, по њеном укусу, спремила Лидија Пирошки, са чиме се слажу и остали учесници, али додају да су се код свих лепо најели.

Завршну емисију пете сезоне употпунио је специјални музички гост, Борис Новковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи