Читај ми!

Повратак Џекија Чена - снима се наставак серијала „Гас до даске"

Глумац и мајстор борилачких вештина Џеки Чен наговестио је да је у плану снимање четвртог наставка филмског серијала акционих комедија „Гас до даске".

Познати глумац Џеки Чен је гост Међународног филмског фестивала у Саудијској Арабији, где је изјавио да се „управо разговара о Гасу до даске 4".

Звезда бројних успешних хонконшких борилачких филмова Џеки Чен је у почетку оклевао да прихвати улогу у Гасу до даске, редитеља Брета Ратнера, упркос томе што је улога полицајца била написана за њега.

„Стално сам играо полицајце из Хонг Конга, из Макаа, Кине... Увек сам био полицајац. Могу ли да играм нешто друго? Одговорили су ми да не могу, а мој менаџер ми је пренео да је већ написан сценарио за Гас до даске", присетио се глумац.

Према његовим речима, сценарио је у почетку предвиђао да игра полицајца из Хонг Конга који долази у Америку и лоше говори енглески језик.

Чен је одлучио да на крају ипак треба да се опроба у тој улози, иако је мислио да филм из 1998. године, неће остварити успех. Партнер на великом платну му је био Крис Такер у улози америчког полицајца.

„Онда ми је јављено из Њујорка да је зарађено 70 милиона долара после првог викенда приказивања филма! Потом смо урадили други и трећи део (из 2001. и 2007.)", рекао је Чен.

И после неколико стотина филмова Чен нема намеру да успори и тренутно разматра неколико сценарија.

„Имам толико ствари, толико сценарија у глави, да се надам да ћу их завршити у наредној деценији", нагласио је глумац.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи