Читај ми!

Стигао је нови трејлер за „Аватар: Пут воде“

Дугоочекивани наставак „Аватара“ - „Аватар: Пут воде“ заинтригирао трејлером; најављује посебне подводне авантуре.

Звезде Аватара, Сем Вортингтон и Зои Салдана, враћају се на филм, који би у Србији требало да буде премијерно приказан 14. децембра, а улазнице су већ у продаји.

Филм из 2009. зарадио је више од 2,7 милијарди долара на светским благајнама и остаје филм са највећом зарадом свих времена. Тренутно се емитује на платформи Disney+, а репризно је емитован у биоскопима током ове године.

Снимање наставка било је заустављано због пандемије коронавируса, да би потом било настављено прво на Новом Зеланду. Предвиђени трошкови снимања укупно износе милијарду долара.

Дистрибутерска кућа је "20th Century Fox", а Камерон, који је познат по филмовима Титаник и Терминатор, првобитно је најављивао Аватар трилогију, а потом и снимање четвртог дела.

У остварењу у режији Џејмса Камерона, Вортингтон и Салдана као Џејк Сали и Нејтири, сада живе на планети Пандори са својом породицом.

Камерон, који ради на Путу воде од 2013. године, рекао је да је уверен да ће филм бити профитабилан и да „мора да буде трећи или четврти филм са највећом зарадом у историји".

Сигорни Вивер, Клиф Кертис, Иди Фалко, Мишел Јео, Уна Чаплин, Вин Дизел, Стивен Ланг, Мет Џералд, Џоел Дејвид Мур, Си-Си Ејч Паундер, Ђовани Рибизи и Кејт Винслет, такође, играју у филму.

Филм је први од четири планирана наставка Аватара. Трећи, за сада неименовани Аватар биће објављен 20. децембра 2024.  

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи