Читај ми!

У филму „Ала је леп овај свет“ све је могуће, али и реално, каже Анђелка Прпић

Београдска премијера филма „Ала је леп овај свет“, у режији Филипа Чоловића, по сценарију Андреја Шепетовског, заказана је за 22. септембар у МТС дворани. Анђелка Прпић, гошћа Београдске хронике, игра једну од главних улога у овој романтичној комедији.

У филму Ала је леп овај свет, Анђелка Прпић и Андрија Кузмановић играју главне улоге, а ту је и анђео Љубиша, односно, Никола Пејаковић. Анђелка Прпић игра Уну, јако популарну телевизијску водитељку, екстровертну и харизматичну, али некима и иритантну.

„У овом нашем 'свету', који постаје 'леп', како филм иде ка крају, све је могуће, а све је и реално. Ми имамо девојке као што је Уна, могу да се виде на улицама, телевизијама, у ресторанима, у клубовима... И она је у тој својој жељи да живи како сви заповедају, Инстаграм и све остало, а мама коју игра Бранка Пујић, је гура да оствари све оно што је она пропустила, и не може да живи као сав нормалан свет, већ Уна живи на некој странпутици“, објашњава гошћа Београдске хронике.

Међутим, када је анђео Љубиша „чачне“ својим перцетом, као и Бату (Кузмановића), непрослављеног редитеља, њима се судбине спајају, али онда настаје курцшлус.

У питању је романтична љубавна комедија намењена целој породици.

„Стварно слави праве лепе вредности. Слави љубав, уметност, веру, а уз све то смо и некако кул. Андреј Шепетковски, који такође игра у филму, инспектора Тришића, написао је овај диван сценарио, заједно са нашим редитељем, Филипом Чоловићем. Имамо Александра Срећковића, директора фотографије који је све то маестрално сликао, и онда смо се играли“, каже Анђелка Прпић.

После премијере у МТС дворани, филм Ала је леп овај свет наћи ће се у биоскопима широм Србије. Премијера у Новом Саду биће 23, у Нишу 24, у Крагујевцу 25, а затим и у Подгорици 29. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи