Читај ми!

Шта то двојица омиљених камионџија раде у Новом Пазару

На градском шеталишту у Новом Пазару ових дана је ванредна гужва. Снимају се нове епизоде треће сезоне популарне серије „Камионџије“ у продукцији РТС-а.

Нове авантуре шоферског двојца – Жиће и Баје довеле су филмску индустрију у Нови Пазар.

Сцене које приказују менталитет Новопазараца и најзанимљивији кадрови града биће приказани у неколико епизода Камионџија.

„Видим да је наша серија популарна доста и углавном проводимо време сликајући се са људима који се углавном обрадују што нас виде овде. То прија свима нама и онда радимо са радошћу“, каже глумац Тихомир Станић.

„Има нечег јако узвишеног и обавезујућег у овоме што се успоставља сад у Камионџијама, сад у вези са камионџијама у Новом Пазару и мислим да смо дужни, да смо заправо у обавези да све оно што јесу чари града и све ово што јесте варошко и све што јесу ови људи, мислим да ту има још итекако простора да се оствари оно суштинско и оно људско између нас филмаџија београдских и ових наших домаћина“, наводи Ненад Јездић.

Снимање у новопазарском крају трајало је пет дана.

„Видећете, сад нећу пуно да откривам, али имају један проблем који желе да реше. Сакривају се, долазе овде у Нови Пазар. И ја могу да кажем да је за мене овај крај увек био феноменалан. Идемо сада на Рибариће. Јуче смо ишли путем који се стварно сјајно слика. Већ могу да кажем да је некако и за нашу земљу овај крај егзотичан и увек згодан за сликање“, наводи редитељ Филип Чоловић.

Нове епизоде Камионџија на нашу телевизију стижу у фебруару.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи