Читај ми!

Зелена рука краља Висериса, „Кућа змаја“ добила свој „старбакс“ тренутак

Било је потребно сачекати само две и по епизоде да се примети прва грешка током снимања „Куће змаја“. У једном кадру се може приметити зелена рукавица коју глумац Педи Консидин иначе носи да би у постпродукцији могли да „одстране“ прсте краљу Висерису.

Последњу сезону Игре престола карактерисао је општи пад квалитета, што у причи, што у креативним одлукама, што у продукцији, а најпознатији пример су чаше за кафу из „Старбакса“.

Усред Зимоврела, у четвртој епизоди осме сезоне, гледаоци су током једне сцене могли да примете на дрвеном столу картонску чашу кафе, а грешка продукције ускоро је постала мим на интернету.

Кући змајакоја се бави догађајима 170 година пре дешавања у Игри престола, биле су потребне две и по епизоде да добије свој „старбакс“ тренутак.

Краљ Висерис од почетка серије има проблема са гвозденим престолом, на чије мачеве се свако мало повређује, а ране од њих инфицирају.

У новој епизоди гледаоци су приметили да је Висерис изгубио два прста која мештри нису успели да спасу. Ампутирани прсти уклоњени су у постпродукцији, захваљујући чарима модерне ЦГИ технологије.

Међутим, у једној од сцена, краљ Висерис има све своје прсте и рукавицу карактеристичне зелене боје, која графичким стручњацима омогућава да после уклоне или додају шта год треба на то место.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи