Читај ми!

„У клинчу“ премијерно на РТС-у

Од 29. августа 2022, на Првом програму РТС-а премијерно серија „У клинчу", креатора Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића. Тридесет епизода емитоваће се сваког радног дана после другог Дневника.

Све путеве али и странпутице одрастања приказаће нова породична серија РТС-а и продуцентске куће „Режим”. Бокс је окосница приче, и док је за неке јунаке судбина, за друге је највећи кошмар.

Изван правог ринга, у животном, бориће се и са првим љубавима, разочарањима, амбицијама родитеља и многим другим изазовима.

„Неко ме је данас питао да ли је комедија, да ли је драма. Ја сам рекла то је реалан живот. Верујем да ће серија бити јако популарна, јер она је и за тинејџере о којима се ради, а богами је и за родитеље”, истакла је глумица Светлана Бојковић.

А како се породица Ковач сналази са двоје тинејџера дочараће Никола Којо и Бранка Катић. У глумачкој екипи и много младих глумаца који су добили прилику да остваре запажене улоге.

„Мени као младом глумцу је то био велики тренинг и велики изазов и такође сам имао доста прилике да пробам разне ствари у тој улози. Да видим какав је мој лик када је тужан, када је срећан, кад пролази кроз неке проблеме, када је еуфоричан”, истакао је глумац Ђорђе Мишина.

Пажњу млађе генерације привукао је и Михајло Веруовић Војаж, који дебитује као глумац.

„Некако сам се сродио с тим Аљошом. Верујем да ће и ова серија имати неки наставак и да ћу у том смислу наставити с глумом али што да не, волео бих и да се опробам у неким другим улогама ако би неко хтео да ми укаже довољно поверења за то", рекао је музичар и глумац Михајло Веруовић.

Режију серије „У клинчу” потписују Данило Бећковић и Небојша Радосављевић.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи