Читај ми!

Десета сезона „Потере“ – веће награде, бољи такмичари и напете јурњаве

Вечерас почиње јубиларна, десета сезона квиза „Потера“ и зато овога пута доноси и рекордне награде. Уз водитеља емисије Јована Мемедовића, дружење настављамо са трагачима Милицом Јокановић, Милорадом Милинковићем, Жарком Стевановићем и Миланом Буквићем, који обећава да ће нова сезона бити напетија од претходних.

„Ову сезону почињемо нешто раније него претходне, па смо били прилично заузети претходних недеља и мислим да ће се резултати тога видети, а гледаоци бити презадовољни новом сезоном“, каже трагач Милан Буквић.

Потера је уласком у 10. сезону први квиз који се емитује недељно и који траје већ десет година.

Јубиларна сезона донела је и подизање наградног фонда, па се тако за сваки тачан одговор у првој игри добија 15.000 уместо досадашњих 10.000 динара.

„Мало смо и осавременили тематику питања, која постају прилагођенија млађим генерацијама. Потребно је мало више мозгати да би се нашао тачан одговор“, објашњава Буквић.

Трагач обећава и да су нове епизоде напетије и да су јурњаве све неизвесније.

Осврнуо се и на учешће жена у квизу и рекао да се читава екипа Потере труди да повећа број жена које учествују у квизовима.

Буквић наводи и да је у новој сезону мало кориговао свој приступ.

„Смањио сам тај едукативни део, односно скратио образложења, посебно на радост Јоце Мемедовића, али сам повећао степен интеракције са такмичарима“, истиче Буквић.

Признаје да постоји притисак да се увек буде на висини задатка.

Према његовим речима, драстично се повећао и квалитет такмичара.

„У новој сезони сам снимио 10 епизода. Од 40 такмичара, само један је ишао на нижу суму, а половина је изабрала вишу. То вам довољно говори“, наводи трагач.

У складу с тим, биће и много веће награде, а они износи који су се прошлих сезона сматрали рекордним, сада ће бити уобичајени.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи