Читај ми!

Небојша Миловановић о Тајнама винове лозе: У другој сезони је много више питања али и - тајни

Друга сезона серије „Тајне винове лозе" од 4. априла се емитује сваког радног дана на Првом програму РТС-а од 20 часова. Небојша Миловановић тумачи улогу Зорана Томовића, над којим се и даље надвијају авети прошлости.

Миловановић је, гостујући у Београдској хроници, рекао да гледа сваку нову епизоду и да им се радује, јер су „све узбудљивије и боље", Истакавши да је серија Тајне винове лозе - прошле године била најгледанија у мору серија, због чега је и награђена. 

У фокусу нових епизода су и даље вино, империја породице Томовић, однос између Вука, Вере, Јелене...  

„Први део је говорио највише о томе - ко је убио Теодору. То је било чувено питање, у једном моменту се Србија питала ко ју је убио... Ја то нисам смео да кажем никоме, ни на телевизији, нисам смео ни својој деци да кажем", рекао је глумац, и нагласио да нова сезона носи много више питања, али и - тајни.

Каже да је лик у чијој се кожи нашао - Зоран Томовић, кренуо да се реинтегрише и да сезону почиње са успоном: „Кренуо је да се враћа у живот, нешто је пропустио... Да ли је то могуће - видећемо".

„Сценаристи и писци су осетили да Зоран има потенцијала да се развија у другом смеру. Било је много лоше, и сада су рекли - хајде да кренемо у другом правцу, али за њега се лепе неки проблеми на све стране...", испричао је Миловановић.

Глумац је у међувремену постао и професор глуме и већ је почео да ради са студентима. О том новом искуству каже да га радује и испуњава и да, учећи друге - он сам поново учи о неким елементима глуме.

Миловановић је ангажован и у Југословенском драмском позоришту, и недавно је добио једну награду за улогу, и другу за лепоту говора - за ангажман у представи Загреб - Београд via Сарајево. 

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи