Читај ми!

Милица Зарић о наставку Тајни винове лозе: Све је остало исто, а ништа није исто

Након великог успеха прве сезоне, публика с нестрпљењем ишчекује почетак емитовања нових епизода серије „Тајне винове лозе". Друга сезона почиње на Првом програму РТС-а од понедељка 4. априла у 20 сати.

У фокусу нових епизода су и даље вино, империја породице Томовић, однос између Вука и Вере... 

„По сценарију и атмосфери са снимања мислим да ће бити још занимљивија друга сезона. Очекују нас разноразни односи између две породице и њихових окружења. Мислим да, у Тајнама винове лозе - свако се пронађе у неком лику, неком окружењу, тако да, биће доста занимљивих и љубавних и пословних прича", рекла је, гостујући у Јутарњем програму, глумица Милица Зарић, која тумачи лик Јелене Томовић.

Вук Томовић је на крају прве сезоне затражио од Јелене развод, и сада гледаоци, у новим епизодама, очекују развој те ситуације.

„Видећемо да ли ће му Јелена тај развод дати. Свакако ће наставити да се бори за своју породицу и статус, на различите начине. Али мислим да Јелена Томовић у овој сезони ипак мало сазрева, доста касно, у четрдесетим, али неки људи касно добију прилику да сазру", додала је.

Каже да јој је драго што су њен лик гледаоци током емитовања прве сезоне - доста разумели.

„Ја сам покушавала да је оправдам и нађем мотиве зашто се неко тако бахато, размажено и охоло понаша, и да покријем те ствари, јер ми глумци, када добијемо такав лик, покушавамо да нађемо оправдање, да лик не би био карикатура, да не испадне смешан, и мислим да сам јој нашла тај неки кључ...", испричала је Милица.

У наставку приче - позната глумачка екипа, и међу њима, између осталих и Војин Ћетковић, Слобода Мићаловић, Вања Ненадић, Анита Манчић, Небојша Миловановић, Дара Џокић, Сена Ђоровић.

Никола Којо се појављује у улози пријатеља Јелениног оца, а у наставку серије биће још много нових ликова.

У оквиру другог серијала гледаоце очекује 36 нових епизода. Снимано је на истим локацијама а како Милица загонетно каже: „Све је остало исто, а ништа није исто - све ће се променити".

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи