Читај ми!

У другој сезони „Тајне винове лозе“ можемо да очекујемо неочекивано

На Првом програму РТС-а од 4. априла сваког радног дана креће приказивање нових 38 епизода друге сезоне серије „Тајна винове лозе“. Како открива Сена Ђоровић, која у серији тумачи лик Лине Томовић, следи наставак приче у којој можемо очекивати неочекивано.

РТС тренутно репризира део прве сезоне серије Тајна винове лозе и опет је једна од најгледанијих емисија на свим телевизијама. И у другој сезони пратимо причу о империји Томовић, односу између Вука и Вере, али има и нових ликова.

„Ово јесте друга сезона, али је у ствари наставак приче из првог дела. Наслањамо се директно на оно што се десило у првом серијалу“, објашњава гошћа Јутарњег програма, глумица Сена Ђоровић.

Признаје да је не само очекивала, већ да је била сигурна да ће серија бити веома гледана.

У серији пратимо судбине јунака које поред Сене тумаче Слобода Мићаловић, Војин Ћетковић, Милица Зарић, Марко Васиљевић, Небојша Миловановић, Вања Ненадић, Наташа Јањић, Никола Којо, Анита Манчић и Александар Ђурица и други.

„Ове сезоне имамо пуно колега који су нам се придружили. Почев од ветерана нашег глумишта, па затим доста глумаца млађе генерације као и колега из региона“, додаје Сена.

Обећава да ће публика бити у прилици да гледа веома узбудљиву сезону, у једном даху, која је пуна неочекиваних заплета.

„Мој лик је у другом серијалу прилично расписан, на мени врло занимљив и неочекиван начин. Биће пуно изненађења, али мени лично је ова сезона била јако тешка за снимање у смислу захтевности. Заиста је глумачки била огроман изазов и захтевала је да укључим све своје глумачке моторе које имам, да бих могла да испратим тај лик, у тим новим, неочекиваним, јако компликованим животним ситуацијама, и останем доследна ономе што сам започела у првој сезони“, било је све што је Сена Ђоровић била спремна да открије о дешавањима у новој сезони серије Тајна винове лозе.

Једино обећава да очекујемо неочекивано.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи