Читај ми!

Соња Колачарић и Ања Павићевић: Више нам се допада друга сезона „Мочваре“

У другој сезони серије „Мочвара“ јунаци се из Београда измештају у наизглед идиличну, мултикултуралну средину Војводине. Соња Колачарић и Ања Павићевић, гошће „Шаренице“ у серији играју мајку и ћерку.

По идеји редитеља Олега Новковића, друга сезона серије Мочвара, по сценарију Милене Марковић,  снимљена је у Сенти, а Соња Колачарић која није учествовала у првој сезони, већ је само гледала, мисли да је друга пуно другачија, али и да јој се више допада.

„У ствари, ја стално понављам, ти породични односи су ми супер. Значи то је сада неки драмски део у овом жанру који онако продубљује на неки врло специфичан начин. То ми се јако допада и има пуно, пуно неких интересантих спојева у тим породицама. Више породица, а свака од њих има неке своје моменте који су врло специфични“, објашњава Соња.

Додаје да је до сада имала прилике да глуми мајке, али сада први пут игра мајку која има тако одраслу ћерку.

Ања Павићеви, пак, признаје да је због другарице Јане Бијелице која је играла у првој сезони Мочваре, одгледала све епизоде и да јој се јако допало. 

„Вуче мало на тај скандинавски стил, како они праве серије, и ја волим то. Постоје људи који немају желудац да испрате све и да гледају, али опет ми се много више свиђа друга сезона, зато што је све лепо, топло, лето у лепим бојама и само се дешавају грозне ствари“, наводи Ања Павићевић, која у серији игра Соњину ћерку.

Признаје да су обе уживале на снимању, у предивној пространој вили у којој живи породица Гарчевић око које се одвија радња серије, и да су ту провеле скоро месец дана. Рад са колегама Мађарима, којима је ово било прво учешће у играном пројекту, је такође био јако занимљив, посебно њихова посвећеност и вредноћа.  

У серији имамо прилику да видимо и велики број глумаца из разних крајева Србије и региона.

„Појављују се људи које немамо прилику стално да видимо на телевизији. Није само Београд место где има глумаца. Ево, имамо Ањину сестру, Лидију Кордић, која је Црногорка. И зашто не искористити ту привилегију, јер има заиста изузетних глумаца“, истиче Соња Колачарић.

Лик који тумачи Ања, млађу ћерку Гарчевића, Ану, одрашће до краја сезоне и видећемо зашто се тако понаша. И мама Гарчевић има велике тајне, као и сви остали ликови, и како Соња додаје, готово би се о сваком лику понаособ могла направити посебна прича. 

„Сви се питају ко је убица, а у ствари има много других важнијих ствари, посебно јер се Милена Марковић овог пута баш размахала пишући сценарио“, сматра Соња.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи