Читај ми!

Гордан Кичић открио детаље нове сезоне серије „Мама и тата се играју рата"

Серија „Мама и тата се играју рата“, коју смо заволели током епидемије коронавируса, добила је наставак. Снимање је завршено и материјал се полако прегледа и монтира, открио је Гордан Кичић гостујући у „Шареници“.

Сценариста, глумац и редитељ Гордан Кичић, рекао је гостујући у Шареници да је прича за другу сезону серије Мама и тата се играју рата писана скоро годину дана. 

„Ми смо снимали негде од почетка октобра до краја децембра, и ево сад, пре него што су се упалиле камере, поделио сам са вама како је било занимљиво и компликовано снимати за време короне јер смо имали и разбољевања и отказивања, али са друге стране, били смо мотивисани да испричамо ову причу коју смо спремали. Веома сам узбуђен. Та сага породице Радисављевић се наставља“, наводи Кичић.

Радња друге сезоне серије почиње прати ликове три године касније. Јадранка и Вељко су на различитим крајевима света.  

„Мало су старији. Вељко је на Камчатки, снима серију Словени и враћа се у Београд због догађаја који нећемо одмах отркити. Вида је наравно порасла. Није заузела страну. Ту се разне ствари дешавају и мислим јако је узбудљиво и занимљиво. Глумци су се веома радовали, имамо неке нове редитеље, писце. Текст смо писали Гвозден Ђурић, Марко Манојловић и ја. Режију потписују Марко Манојловић, Мина Ђукић и ја. Душан Грубић је директор фотографије, а од нових глумаца - појављује се доста њих", објашњава Кичић.

Поредећи нову са првом сезоном, Кичић истиче да му се чини да ликови у серији више времена поклањају потрази за тим шта је неопходно урадити да њихови животи буду бољи. 

„Од оне прве, да кажем каузалне, која почиње разводом, ова почиње мало другачије, али наравно, стиже на место које ће публика видети. Прва сезона била је емитована усред короне и нисам имао тај објективни осећај како је то прошло, зато што нисмо нешто претерано излазили напоље на улицу да се сретнемо, али су ми са РТС-а слали гледаност. Гледаност је била феноменалана, људи на друштвеним мрежама су се јављали и просто то је то. Били смо номиновани за најбољу серију на Сарајевском филмском фестивалу ове године у категорији комедије, тако да мислим да нам је свима ова серија пуно тога донела. Мислим да ће ова друга сезона донети још више“, искрен је Кичић.

Десет нових епизода биће емитовано на програму РТС-а током 2022. године.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи