Читај ми!

Милош Биковић: После гледања филма „Хоћу мужа“ бићете испуњени позитивном енергијом

Романтичну комедију „Хоћу мужа“ публика је имала прилике да види на овогодишњем Фесту, а од 24. марта овај филм, у коме Милош Биковић тумачи главну улогу, почиње да се приказује у нашим биоскопима.

Необична и симпатична прича филма Хоћу мужа нешто је што нам у овим тешким временима доноси мало радости и позитивних емоција.

„И у овим временима и у свим другим временима овакви филмови су потребни, да када изађете из биоскопа будете насмејани и испуњени позитивном енергијом“, сматра Милош Биковић, гостујући у Београдској хроници.

Радња филма се врти око новинарке Љубе чији живот се одвија по плану: Ради као водитељка на ТВ каналу, има успешаног и богатог вереника Роберта. План иде дођавола када се батерија у Љубином телефону испразни и она од случајног пролазника затражи да позове са његовог телефона. Испоставило се да је то Сергеј, кога тумачи Милош Биковић, професор психологије, чији је живот до тог дана такође протицао мирно и стабилно. Овај сусрет ће покренути низ догађаја који ће у потпуности променити и Љубин и Сергејев живот, а и њих саме.

Биковић каже да се сви ликови у филму понашају ирационално и помало луцкасто, али управо зато је филм занимљив и позитиван, мада ћемо сви моћи да се препознамо у глупостима које праве ликови.

„Посебно ми је драго јер је филм радила моја добра другарица, редитељка Соња Карпуњина, жена Клима Шипенка, редитеља који је радио филм Слуга у коме такође играм, а који је ушао у историју као најгледанији руски филм свих времена. Ово је за њу био деби, а пошто је њен муж сада постао један од највећих редитеља у Русији, она је имала неку врсту притиска да направи успешан пројекат. Зато ми је драго да је овај филм успео, са те људске стране“, додаје Биковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи