Читај ми!

„На вечери код“ – вечерас ће се знати који тим односи победу

Јединствени, хуманитарни шоу програм, „На вечери код“ и ове сезоне окупио је дванаест познатих, јавних личности, који се, подељени у два тима – „Бибер“ и „Со“ – боре за победу, не само својим кулинарским умећем већ и шармом и духовитошћу.

Вечерас је у улози домаћице Ива Штрљић, а гледаоци ће сазнати који тим ће однети победу и уручити чек од милион динара Установи за децу и младе „Сремчица“.

Гост Јутарњег програма, модни креатор Звонко Марковић, који био прошлонедељни домаћин из тима „Бибер“, волео би, наравно, да победи његов тим, али додаје да је то мање битно у односу на хуманитарни разлог због којег су се окупили.

Звонко је у тиму „Бибер“ заједно са Недом Украден, Ванесом Шокчић, глумицом Јеленом Јовичић, Слободаном Шаренцем и Франом Ласићем.

„Размењивали смо рецепте, кулинарске тајне. Нисам имао обичај да се тако дружим уз храну, али сада смо рекли да ћемо ово да усталимо, тако да Шаренац, Ванеса, ја, ћемо кренути по ресторанима да једемо и оцењујемо. Ресторани спремите се!“, најављује Звонко.

Додаје да му је жао што није могао да иде на вечеру код чланова свог тима, пре свега код Шаренца, или Неде, или Ванесе, али додаје да га је пријатно изненадио Жељко Шашић, који изузетно добро кува.

„Било је добро и код Милене Плавшић, али стварно не могу да издвојим никога посебно. Али прошли смо једну школу коју ја нисам практиковао и пробао сам доста традиционалних јела која иначе никада не бих наручио, и из неких места, као на пример што је Зијо донео хлепчиће из Сарајева“, додаје гост Јутарњег програма.

Признаје да му боље иде забава од кувања, али му је зато другарица Зорана Павић свесрдно помогла у припремању хране, али највећи хит на вечери код њега је био „Обуците Цицу“, што је можда мало и саботирало саму вечеру.

Вечерас је велико финале, гласа се, а Ива Штрљић ће им понудити кухињу која је прилагођена њеној линији.

„Мало се плашимо да ли ће порције бити мале и да не останемо гладни“, у шали додаје Звонко Марковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи