Читај ми!

Упознајте супермоћне јунаке у спектаклу „Вечни“

Уживаћете у новим супермоћима Марвелових јунака у сектаклу „Вечни“ – Икариса, Гилгамеша, Фастоса, Кинга и Друига – Ричарда Мадена, Дона Лија, Брајана Тајри Хенрија, Кумаила Нанџианија, Берија Киохена.

Вечни су ратници који живе на планети Земљи већ седам хиљада година, њих окупљају Божански (Celestials) да уједине своје моћи у борби против највеће претње за човечанство и људску врсту, а то су Девијанти (Deviants). Радња филма базира се на Марвеловом истоименом стрипу из 1976. године, аутора Џека Кирбија.

Икарис

Икарис је борац који има натприродну моћ и невероватну снагу. Његова космичка енергија му дозвољава да лети и испаљује ласерске зраке из очију. Стоји иза свега што Вечни раде и веома је фокусиран.

Глумац Ричард Маден, познат по чувеној серији Игра престола, и још чувенијој епизоди Црвеном венчању, о улози суперхероја Икариса рекао је:

„Било је прелепо снимати на правим локацијама, а не на зеленим и плавим екранима. Имамо сјајне сцене на плажама са црним песком и вулканским острвима. Улице Лондона, крајолик шума, све је то допринело да уземљимо причу и учинимо је реалнијом.“

Друиг

Један Вечни из реда мислилаца је Друиг, који је из космичке енергије добио способност да контролише ум. Користи моћ да помогне својим саборцима и контролу мисли користи већ 7000 година.

Друига игра признати ирски глумац Бери Киохен, који је велики фан стрипова и за себе каже да није могао да верује да ће бити део Марвеловог универзума.

„Свако дете сања да постане супер јунак. Био сам пресрећан када сам сазнао да сам добио улогу, због своје вечите жеље, а и због тога што овај филм заступа различите заједнице. Надам се да ће Вечни поручивати да свако може да буде суперхерој.“

Кинго

Кинго је борац који космичку енергију контролише рукама. Има много самопоуздања, велики је ентузијаста и такође је веома поносан и воли да је у центру пажње. Диви се Икарису и волео би да је важан попут њега.

Номинован за награду Оскар, признат глумац и комичар Кумаил Нанџиани отелотворио је Кингоа, описујући његову егоцентричност и лепршавост истакао је:

„Вечни су се растали пре много година и требало је да раде у тајности, а он је одлучио да то ради тако што ће постати филмска звезда Боливуда. Кинго је лик коме је одувек пријала пажња, хтео је да га људи схвате као суперхероја, а то није смео да открије.“

Фастос

Мислилац Фастос је Вечни који космичку енергију користи да унапреди човечанство. Он је један од најпаметнијих људи у универзуму, а супермоћ му је да може све да створи из различитих технолошких уређаја.

Брајан Тајри Хенри, велики фан стрипова и суперхорјских прича, објашњава:

„Био сам опседнут концептом суперјунака и тога да је човечанству потребан спас. И мислим да када имате групу људи која се уједињује, да је то универзална прича која вас покреће, без обзира на то одакле сте. Ту врсту наде вам даје Марвел.“

Гилгамеш

Гилгамеш је најснажнији из екипе Вечних. Користи космичку енергију како би увећао своју снагу. Када није у жару борбе Гилгамеш је опуштен и срдачан, такође је својеврсни заштитник Тене (Анђелина Џоли).

Јужнокорејско-амерички глумац Дон Ли (Ма Донг-Сеок), базиран у Сеулу, познат је по својим акционим улогама. О Гилгамешу је с усхићењем говорио:

„Играм Гилгамеша који је најснажнији и најјачи јунак. Његова специјалност је јак ударац, али је такође меког срца. Надам се да ће га људи волети.“

Дејн Витман

Иако није један из редова Вечних, Дејн Витман, кога игра чувени Џон Снежни из Игре престола, глумац Кит Харингтон, у филму је веома повезан са Серси и представља људски део приче у Вечнима. Харингтон је о свом лику рекао:

„Дејн је близак са Серси и он је све оно што она воли у вези са Земљом. Он је ту да стоји на стraни људи и човечанства.“

Марвелов филм Вечни биће у биоскопима од 11. новембра.

уторак, 08. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи