Читај ми!

Серија „Адвокадо“, монтипајтоновски поглед на нашу свакодневицу

Од 15. новембра, сваког радног дана од 20 часова на Првом програму РТС-а, уживаћемо у црнохуморној комедији „Адвокадо“, насталој према сценарију Николе Пејаковића.

Серија Адвокадо је прича о борби појединца са жељом да се отргне од наметнутих стереотипа и конзервативне средине која критички посматра одлуке које одударају од традиционалних постулата.

Како наводи гошћа Боградске хронике, наша позната глумица Бранка Катић, која тумачи једну од главних улога, гледаоце очекује урнебесна комедија.

„Ко воли комедију и ко воли добар црни хумор ће и те како бити заљубљен у нашу серију и све те ликове који су фантастично написани тако да је било лако глумити их“, наводи гошћа Хронике.

Додаје да су се током снимања бескрајно добро забављали, а да је Љубомир Бандовић, који тумачи главног јунака, направио маестралну улогу. Он је у серији један просечан српски младић од четрдесет три-четири године који живи са мамом, тетком и баком и неожењен је.

Серија прати згоде и незгоде главног јунака Бране, којем верни сапутник Бели помаже да свакодневно упада у нове проблеме.

„Волећете ову серију сигурно јер је мало и монтипајтоновски, а опет смештена код нас у овим лудим временима. Имате једну сасвим луду породицу која покушава да нађе своју срећу и да некако преживи“, каже на крају гостовања у Београдској хроници Бранка Катић.

Поред Љубомира Бандовића и Бранке Катић, у главним улогама су и Никола Пејаковић Коља, Мира Бањац, Јасна Ђуричић и Мирјана Карановић. Од споредних, ту су Сергеј Трифуновић, Војин Ћетковић, Борис Миливојевић, Бојан Димитријевић и бројна друга позната глумачка имена.

Серија Адвокадо је настала у продукцији Радио-телевизије Србије и „Босонога продукције“ из Бања Луке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи