Читај ми!

Какве мистерије крије друга сезона „Тајни винове лозе“

На Палићу се приводи крају снимање друге сезоне популарне ТВ серије „Тајне винове лозе“. Како ће изгледати наставак телевизијске мелодраме виноградарских породица Томовић и Смиљанић?

Пре велике винске дегустације на имању породице Томовић, редитељ Горчин Стојановић даје прецизна упутства глумцима, статистима и екипи. Све се дешава пред изоштреним оком идејног творца и извршног продуцента серије. Дејан Караклајић каже да је вишемилионска гледаност прве сезоне донела наставак серије.

„Има неколико токова приче. То су Вук и Вера, њихова однос, њихова љубав, проблеми са вином, прављење вина, неке друге личне драме породице Томовић, неке друге драме породице Смиљанић и још низ токова. Свашта се дешава. У овој сезони има више дешавања него у првој“, открива Караклајић.

У наставак Тајни винове лозе, стижу нови ликови који ће радњу развити у новом правцу. Велики је притисак јавности на глумце да открију детаље приче. О томе сведочи један од главних ликова серије.

„Неке учитељице и неки родитељи који имају децу која иду са нашом децом у школу, молила су децу, да нас увече пред спавање, некако размекшају, да им кажемо ко је убица у првом делу серије, да им кажемо о чему се ради. Ми смо то издржали, издржаћу и сада“, каже Војин Ћетковић, који глуми Вука Томовића.

Ипак, глумци ове серије спремни су да наведу шта су главни адути да их гледате и наредне сезоне.

„Очекује вас пуно заплета и расплета! Пуно винских прича, пуно љубавних прича, пуно прича о послу, животу, о породичним вредностима, о породичним односима и о наслеђу“, наводи Милица Зарић у улози Јелене Томовић.

„Биће неких борби до краја изведених, успешно завршених. Биће људи који се боре са својим проблемима, успевају, доживљавају трансформацију, показују да је то могуће, да се људи поправе, да буду бољи, борећи се за своју породицу, за своје ближње, за своје вино, за своје снове“, истиче Небојша Миловановић, који глуми Зорана Томовића.

Уз љубавне јаде, биће повода и за славља у винарији Томовића, о чему сведочи присуство тамбураша и Звонка Богдана. На питање да ли ће у наставку хит-серије љубав победити, Војин Ћетковић недвосмислено одговара: „Па мора, увек! То знају и гледаоци."

Нових 36 епизода серије Тајне винове лозе  биће спремне за гледаоце РТС-а почетком наредне године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи