Читај ми!

Кухиња мога краја: Свадбарски колач

У току је нова сезона најинтересантнијег кулинарског шоу програма „Кухиња мога краја“, у којој ће се представити седам нових такмичарки, изузетних домаћица и успешних жена из разних крајева Србије.

Оне ће нам сваке недеље откривати најбоље рецепте из краја одакле долазе. У јучерашњој епизоди један од специјалитета био је и укусни свадбарски колач. Како се прави, погледајте у видео-рецепту.

Домаћице ће и у овој сезони са радошћу подржавати једна другу у такмичењу за награду од 200.000 динара, коју осваја она која је по оценама својих сапутница и супарница спремила најбољи ручак и оставила најбољи утисак.

Догодовштине наших седам домаћица, пратите сваке недеље у емисији Кухиња мога краја од 15.20 часова, на Првом програму РТС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи