Читај ми!

У Москви тријумфовао филм „Када је сребро сијало као злато“ у продукцији РТС-а

На међународном фестивалу спортског филма „Красногорски“ у Москви, у конкуренцији 60 филмова из 20 земаља, филм у продукцији РТС-а „Када је сребро сијало као злато“, аутора Драгана Станојевића, освојио је награду публике као најбољи документарни филм.

Истовремено, стручни жири је гран-при доделио руском играном филму "Бели снег", редитеља Николаја Хомерикија.

Награде су уручили председница фестивала, чувена шампионка у уметничком клизању, Ирина Родњина, председник Олимпијског комитета Русије Станислав Поздњаков и други истакнути спортисти.

Награђени филм РТС посвећен је чувеним утакмицама између фудбалских тимова Југославије и СССР-а на Олимпијским играма у Хелсинкију 1952. у време сукоба између Тита и Стаљина.   

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи