Читај ми!

Ко ће бити главна глумица у мјузиклу „Флешденс“ у Позоришту на Теразијама, одлучиће аудиција

Култни филм из осамдесетих „Флешденс“ ускоро ће бити постављен и на позоришној сцени. У Позоришту на Теразијама почела је аудиција на којој ће бити изабрана глумица која ће тумачити улогу Алекс.

Од раних јутарњих сати у позоришту на Теразијама је веома живо. Није у питању премијера, али јесте припрема. Педесет младих глумица ће се борити за главну улогу у Флешденсу, новом мјузиклу Позоришта на Теразијама, а којој ће припасти, знаће се за недељу дана.

„Аудиција је један од најбољих начина да се доделе улоге најбољима и овде је за сада неколико сјајних девојака које су до сада прошле аудицију, међутим најбољу ћемо изабрати“, тврди Владан Ђурковић, редитељ.

Све глумице су се озбиљно припремале.

„Имали смо кореографске пробе, музичке, вокалне пробе са корепетитором. Имате наравно пар проба, не може нас 80, 90 колико се пријавило, да свака има неки велики временски интервал, али колико је време дозвољавало, све смо прошле оно што ће свакој значити на аудицији да покаже кроз то шта зна“, каже глумица Миљана Гавриловић.

Студенткиња треће године Факултета драмских уметности каже да конкуренције нема, иако се пријавило педесет глумица.

„Мислим да смо све различите, посебне на свој начин, тако да мислим да ту није нека конкуренција, то је просто шта редитељ жели и мислим да ће свака дати све од себе“, верује Мина Ненадовић, студенткиња ФДУ.

Није први пут да Позориште на Теразијама бира глумце на овакав начин. Циљ је изабрати најбоље и дати младим глумицама, па чак и студенткињама завршне године глуме, шансу да покажу свој таленат. Премијера мјузикла Флешденс планирана је за крај октобра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи