Читај ми!

Брус Вилис, Џулија Робертс, Бред Пит.... Која вам је омиљена гостујућа звезда у „Пријатељима"

Обожаваоци серије „Пријатељи" су одушевљени након што је Џенифер Анистон, свог бившег супруга Бреда Пита прогласила за једну од најомиљенијих гостујућих звезда.

Говорећи уочи дуго очекиваног поновног окупљања Пријатеља (који ће бити приказани 27. маја), током једног интервјуа, глумци су замољени да се присете најупечатљивијих детаља из серијала. 

Морали су да изаберу и омиљене колеге које су се у серији појављивале као гостујући глумци.

Листа је импресивна – од Тома Селека, Џулије Робертс, Бруса Вилиса, Џорџа Клунија, Шона Пена до Изабеле Роселини. Сви они, поред још много звезда, гостовали су у некој од епизода  током десет сезона серије. 

„Имали сте све звезде са А листе. Имате ли омиљену или незаборавну?", гласило је једно од питања упућено глумцима који нестрпљиво чекају емитовање, као и публика, специјалне епизоде Пријатељи: Поново на окупу (Friends: The Reunion), за коју је недавно објављен и трејлер

„Одушевили су ме многи", рекла је Лиса Кудроу која је, на крају, ипак остала неодлучна.

Џенифер Анистон је коментаришући гостујуће глумце, Бена Стилера описала као „хистеричног", а за Рис Видерспун (која је глумила њену сестру Џил) каже да је „бриљантна".

Док су се глумци присећали неких од познатих гостију с којима су радили, Анистонова се сетила да треба још да дода да је „господин Пит је био диван, односно фантастичан".

Пар је био у браку од 2000. до 2005. године.

Пит се појавио у Пријатељима 2001. године као Рејчелин школски друг, и то у осмој сезони, у епизоди "The One With the Rumour".

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи