Читај ми!

"Adria Muzzik Video" фестивал прогласио победнике

На каналу РТС 3, од првог марта пратили смо емисије посвећене Фестивалу кратког музичког филма "Adria video muzik festivala". У конкуренцији за награде било је више од 3.000 музичких спотова, пристиглих из 28. градова Србије и "Екс" Ју региона.

Спотови су покривали најпопуларније жанрове, од хип-хопа, електро денса, све до инди, рок и фјужн селекције. Селекциони жири фестивала номиновао је најбоље музичке видео спотове у 16 категорија. На финалној вечери изабрани су победници.

У Јутарњем програму РТС-а, гостовали су водитељи финала догађаја "Adria video muzik festivala", Јована Благојевић и Милош Влалукин.

Финале је одржано без публике у форми две ТВ емисије.  

„Било нам је занимљиво, а додатно нас је забавила група 'Драм', са којом се Милош лепо дружио", истакла је Јована.

Милош Влалукин напомиње да нове генерације наше рокенрол сцене имају јаке хитове и добру енергију коју нам шаљу.

„Добитника је било 16, а на нашем сајту се могу погледати сви ти спотови. Спотови у селекцији су снимљени у протекле три године", рекла је Јована Благојевић.

„Био сам номинован за спот 'Нежног Далибора' и најбољу улогу, али ту награду нисам добио. Добио сам специјалну награду за пожртвовање у рокенролу", рекао је Милош Влалукин.

Додаје да је сваки добитник власник „Фендер" електричне гитаре. Цео наш регион има јак музички потенцијал и треба радити на томе, па да сви на истим језицима сарађујемо и правимо нове фестивале.

„Откривамо нове младе уметнике, који су вредни пажње. Сазнали смо за нове бендове и певаче. Сматрамо да смо успели да презентујемо те младе људе", истака је Јована Благојевић.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи