Читај ми!

Златна малина Рудију Ђулијанију за „улогу“ у наставку приче о Борату

Бивши градоначелник Њујорка, Руди Ђулијани, награђен је Златном малином за једну од најгорих улога ове године због несвесног учешћа у наставку филма о Борату Саше Барона Коена. Апсолутни овогодишњи победник је Сијин филм „Музика“ којем су додељена признања у главним категоријама: за најгору режију и најгоре глумице у главној и споредној улози – Кејт Хадсон и Меди Зиглер.

Златнe малинe годишња су признања за изузетно лоше потезе у филмској индустрији, а од 1980. године традиционално се додељују уочи свечане церемоније уручења Оскара, пише Гардијан.

Контроверзном филму Музика, који је режирала аустралијска кантауторка Сија, припале су чак три награде у водећим категоријама.

Сија се нашла на удару због начина на који је у филму, у којем игра прослављена плесачица Меди Зиглер, приказан аутизам.

Музика је признање за најгору глумицу донело Кејт Хадсон, а и Зеглеровој у категорији споредних женских рола. Сија је награђена Златном малином за режију.

Лични адвокат Доналда Трампа и некадашњи градоначелник Њујорка Руди Ђулијани проглашен је за најгорег споредног глумца за улогу у остварењу Борат: Накнадни филм.

Непланирано учешће у филму Саше Барона Коена нанело је штету Ђулијанијевој репутацији јер у једној сцени се види како бивши градоначелник Њујорка ставља руку у панталоне у присуству Боратове ћерке, која се представља као ТВ новинарка.

Ђулијани се бранио рекавши да се није десило ништа непримерено и да је само увлачио кошуљу.

„Улога“ је Ђулијанију донела и другу Златну малину – награду за најгори глумачки пар, која је припала њему и „рајсфершлусу на његовим панталонама“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи