Као у најбоља времена... Лепа Брена хеликоптером стиже на сцену

Пре неколико месеци навршило се 30 година од спектакуларног концерта који је Лепа Брена одржала у Софији на стадиону „Васил Левски“. Читав Балкан био је одушевљен до тада незапамћеним перформансом – наша музичка звезда на стадион је стигла хеликоптером!

Тај догађај, певачица ће памтити док је жива и сматра га једним од најлепших момената у својој каријери. А синоћ је, у Београду, Брена имала јединствену прилику да поново доживи овај спектакуларни тренутак!

За потребе емисије Студио, до детаља је поновљена ова антологијска сцена, и Брена је још једном на бину стигла – из ваздуха.

Како је све изгледало и којих је то пет хитова Брена извела, у потпуно новом аранжману, видећемо и чућемо у суботу увече од 21 сат, на првом програму РТС-а, у емисији Студио.

Уз Брену, гост емисије је Иван Тасовац, дугогодишњи директор Београдске филхармоније, који ће, специјално за гледаоце РТС-а, после паузе од две деценије, поново сести за клавир.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи