Даница Ристовски као спортски коментатор у серији „Дрим тим“

У новој хумористичкој серији коју ћемо од 14. априла гледати сваког радног дана од 20 часова на Првом програм РТС-а, Даница Ристовски тумачи лик Јованке Канађанке, спортског коментатора на Звездарском радију.

Делимично настала на основу (непроверене) биографије чувеног Звездарца и љубитеља фудбала Ингета, познатијег као „звездарски Марадона“, серија у свакој епизоди доноси по једну забавну причу из живота његове многобројне фудбалске породице.

Гостујућу у Београдској хроници, Даница Ристовски наводи да је ово прича о тиму који је формирао отац једанаесторице синова, о њиховом великом ентузијазму, жељи и борби да из треће лиге дођу до Лиге шампиона.

Ово је прича „звездарског Марадоне“, којег игра Лазар Ристовски. Мима Караџић је вођа навијача који су пешадија и позадина ФК Булбудерац.

На питање да ли Дрим тим успева у својој жељи и намери да дође до Лиге шампиона, глумица истиче да уз огромну жељу, упорност и уз сплет разних околности, ипак успева.

„Моја улога је по свему неочекивана и аутентична, могу да кажем глумачка посластица. Када сам прочитала сценарио, препознала сам спој усамљеничке рањивости Јованке Канађанке и то је био тренутак, на почетку серије, када она као технолошки вишак остаје без посла. Како је отац увео у свет фудбала, још као дете, фудбал је постао њена страст, најбоље га познаје и тако добија посао спортског коментатора и на тај начин она мења свој живот“, рекла је о својој улози позната глумица.

„Радили смо у изузетно креативној атмосфери. Милош Радовић је написао улогу Илије Ике Срдића за Лазара који сматра да му је то једна од најбољих комичних улога. А ја се у својој каријери до сада нисам срела са оваквом улогом и била сам пресрећна што сам учествовала у стварању ове серије“, за крај додаје Даница Ристовски.

Сценарио за ову необичну и духовиту причу писао је Милош Радовић, а режију потписује Дејан Зечевић.

Део многобројне глумачке екипе чине и Татјана Шојић, Момо Пићурић, Воја Брајовић, Теодора Ристовски, Радован Вујовић, Јелисавета Орашанин, Милица Томашевић, Милан Колак, Александар Филимоновић, Вељко Ераковић, Јован Ристовски, Марко Гверо, Бојан Димитријевић, Јово Максић, Ђорђе Стојковић, Светозар Цветковић...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи