Читај ми!

Петар Грашо, Тончи Хуљић, и нове и старе песме - у „Студију"

У емисији „Студио" ове суботе на РТС-у - Петар Грашо и Тончи Хуљић. На програму је још нових и старих песама које ћете “чути поново, први пут”.

Хуљић и Грашо се познају и породично друже већ 25 година, и из тог пријатељства и музичке сарадње настали су бројни хитови. Један од њих је и песма Ако те питају, која је у рекордном року освојила како срца публике тако и награде широм региона, а Петар Грашо извео ју је и на МАК церемонији 2019. године. 

Петар Грашо учествовао је и у пројекту Мадре Бадеса Тончија Хуљића, у оквиру којег је на старосплитском наречју отпевао песму Провиденца.

То је уједно и једна од неколико нумера које ће гледаоци емисије Студио ове суботе увече имати прилику да чују у извођењу ове две велике регионалне музичке звезде.

Петар Грашо изненадиће гледаоце Студија као што је изненадио и водитеље на снимању емисије, када је потпуно неочекивано одсвирао и део нове, још необјављене нумере под називом Инаморана

Ова песма представља најновију сарадњу Граше и Хуљића и налази се на Хуљићевом истоименом новом студијском албуму.

Двојац из Хрватске извешће и чувене песме једне од највећих легенди региона, а о којим песмама је реч - гледаоци ће сазнати у суботу од 21 сат на РТС 1.

Две музичке звезде ових дана бораве у Београду поводом снимања емисије, а ми смо завирили на пробу, како бисмо проверили како изгледа њихова размена креативне енергије и процес рада у студију. 

Уз Петра Граша и Тончија Хуљића, Студио ће ове суботе угостити легендарног виолинисту Стефана Миленковића и рок звезду Звонимира Ђукића-Ђулета и његов бенд „Ван Гог".

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи