Читај ми!

Нова песма Невене Божовић представљена у емисији „Студио” на РТС-у

Једна од најталентованијих певачица са наших простора, представила је премијерно свој најновији сингл, песму „Љуби" у првом издању нове музичке емисије „Студио" на РТС 1.

Невена је, као мистична визија у белом, своју нову песму извела у пратњи пијанисте за белим клавиром, и троје музичара који су свирали на виолончелима која су такође била беле боје... 

Уз раскошну и несвакидашњу аудио-визуелну продукцију, истакнута је романтична визија и порука песме, чији су музички аутори Миленко Шкарић и Теодора Кунић, која је и ауторка текста. 

Овом песмом Невена Божовић Ивановић је на велика врата објавила свој повратак на сцену, након сингла објављеног у јуну прошле године - нумере Љубав у бојама, ауторске композиције за коју је сама осмислила музику и текст. 

Двадесетшестогодишња финалисткиња Првог гласа Србије и трострука представница Србије на Песми Евровизије, овом песмом најављује и почетак сарадње са „Скајмјузик" продукцијом.

„Претходна година била је плодна за мене у креативном смислу, и ова песма је резултат вишемесечног, интензивног рада. Ја сам у једној новој, музичкој фази у животу, и овом нумером сам желела да се потпуно оголим и најавим другачији звук и једва чекам да видим какве ће бити реакције публике", изјавила је Невена.

Обожаваоци Невене Божовић Ивановић се надају да власница хитова Бал, Јасно ми је, Круна, Знам да ноћас губим те, Сиеста и других (који на свим музичким платформама броје десетине милиона прегледа) - овим синглом најављује и нови студијски албум, а сви су сложни у оцени да ће Љуби сигурно бити једна од најслушанијих песама предстојећег лета.

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи