Читај ми!

Приводи се крају снимање трећег филма о Ејс Вентури

Из компаније „Морган крик“, која стоји иза прва два филма у којима је Џим Кери играо детектива за кућне љубимце, стижу вести о још једном наставку.

„Прилично смо узбуђени због наставка приче о Ејс Вентури“, саопштено је из компаније, одакле  поручују да већ око три милиона обожавалаца на Фејсбуку води разговоре о трећем делу комедије и да једва чекају нови наставак. 

„Током пандемије, публика је одушевљено прихватила вести о повратку омиљених ликова с новим причама и авантурама“, кажу у „Морган крику“.

Ејс Вентура: Детектив за кућне љубимце, снимљен је 1994. године, са Џимом Керијем у главној улози и брзо освојио армију гледалаца.

Две године касније уследио је наставак – Зов природе, који је такође доживео огромну популарност.

У филму о детективу Вентури, поред Џима Керија, играју још и Кортни Кокс, Шон Јанг и Ден Марино.

За сада није потврђено која гарнитура глумаца учествује у трећем делу приче о шашавом детективу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи