Читај ми!

Мила Кунис и Глен Клоуз у драми о зависности "Four Good Days"

Драма "Four Good Days", са Милом Кунис и Глен Клоуз у главним улогама, имала је деби на фестивалу „Санденс“ прошле године, а сада је на корак од биоскопске дистрибуције. Остварење Родрига Гарсије у светским биоскопима, уколико коронавирус то буде дозволио, биће од 30. априла.

Остварење Four Good Days (Четири добра дана) прати 31-годишњу Моли док покушава да се избори са зависношћу после 15 неуспелих покушаја.

У том процесу поново ће остварити везу са мајком чије је срце сломила својим лошим изборима.

Деб у једном тренутку признаје да понекад више не жели да воли своју ћерку, након што је толико пута изиграла њено поверење. Али док креће на изузетно интензивно путовање с Моли, нада родитеља да се ствари могу поправити поново се рађа.

Родриго Гарсија аутор је сценарија и режисер филма Four Good Days. Остварење је засновано на истинитој причи коју је за Вашингтон пост написао новинар, добитник Пулицерове награде, Илај Саслов.

У глумачкој екипи, осим Миле Кунис и Глен Клоуз, су и Стивен Рут, Карла Гало и Џошуа Леонард.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи