Читај ми!

Марко Васиљевић: И даље сам млад глумац, моје је да учим

Почетком ове недеље одгледали смо последњу епизоду једне од најгледанихих серија у домаћем телевизијском етру, "Тајне винове лозе". Серија је привукла милионски аудиторијум, а пажњу гледалаца и филмских професионалаца привукао је Марко Васиљевић, глумац чије време тек долази.

Непосредна природна глума, уверљиво дочаран позитиван лик часног, марљивог неисквареног младог човека, његовог имењака Марка, учинили су га једним од најизражајнијих у серији Тајне винове лозе.

У глумачком приступу разлике нема - било да је реч о великом или малом екрану, серији или филиму, Марко Васиљевић са подједанком страшћу и ентузијазмом приступа ликовима који су му поверени.

"Да ли ја у сваком лику који играм пронађем себе или тај неки лик има увек сличности са мном то је сад питање за дискутовање. Ја прижељкујем улоге које су дијаметрално супротне од мене. Мислим да оног тренутка када глумци почињу да одрађују ствари, да је то почетак њиховог краја", истакао је глумац Марко Васиљевић.

Не дешава се често да глумац дебитант - добије главну улогу на филму. Марку се то догодило пре четири године.

Историјска ратна драма Заспанка за војнике и улога учесника Првог светског рата - била му је улазница у свет покретних слика, велика шанса коју је искористио на најбољи начин.

"И даље сам млад глумац у смислу да сам недавно кренуо да се бавим овим послом. Сматрам да је претенциозно рећи да сам глумац, јер сам неко ко се бави и учи да се бави глумом. Доћи ће - моје је да радим на себи пре свега, да учим да радим из сваког пројекта, гледам да радим као да је први", рекао је глумац.

Сасвим извесно, на добром је глумачком путу. Таленат и популарност су ту. Марко Васиљевић, спреман је за нове професионалне изазове.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи