Читај ми!

Сви би је волели у комшилуку, а сада је на екрану – „Радио Милева"

Радним данима у 20 часова, на Првом програму РТС-а гледаћете нову хумористичку серију „Радио Милева". Духовиту причу о нашем менталитету режирао је Елмир Јукић, а улоге је поверио великанима нашег глумишта.

Милеву би свако пожелео у комшилуку, а гледаоци ће је имати бар на малом екрану. Иако је прича на први поглед несклад генерација и послова, сукоб нарави јунаци ове комедије претварају у хармонију. 

„Волим да кажем за ову серију да је она рађена као да гледате водвиљ у позоришту. Ја кажем да је ово серијски водвиљ, ужасно је брзо, ужасно су ликови различити један од другог, ово је у ствари комедија ситуације", каже Олга Одановић, глумица.

Милева и у комичним, наизглед нерешивим ситуацијама, успева да оствари склад са ћерком, професорком српског језика и унуком будућом „инфлуенсерком".

„Крист представља ту неку, хајде да кажем, тинејџерску генерацију, она ће сигурно постати њихов идол, што на ТикТоку и тако даље", наводи Кристина Гаврић, глумица.

„Ја представљам ту неку средњу генерацију, прилично неснађену. Стварно осећам да сам породица са њима, од првог дана функционишемо као породица, а сваки снимајући дан је био мали живот за себе", истиче глумица Марија Вицковић.

„Дешавало се икс пута, хвала богу Јука то није примећивао, да ја овако станем и гледам шта сад они раде у сцени, а ја сам са њима у сцени", наглашава Анђелка Прпић.

Идеја серија је да насмеје. То покушавају станари зграде у Ранкеовој улици: Дара Џокић, Никола Којо, Бранимир Брстина, Тихомир Станић и многи други.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи