Читај ми!

„Снађи се“ – откријте ко је плакао, ко је био сасвим кул, а ко пожело да позове психолога

Замислите да дођете са драгом особом у ресторан опремљен скривеним камерама. Kелнер вас замоли да пођете са њим до шанка или до шефа сале да вам нешто каже. А на другом крају ресторана, да то особа са којом сте дошли не зна, чека вас екипа емисије „Снађи се“, коју ћемо од 23. фебруара од 22.00 часа, гледати сваког уторка на Првом програму РТС-а.

Шта се даље дешава и каква су правила игре у којој можете да освојите 100.000 динара – откривају стенд ап комичар и глумац Срђан Јовановић, који се налази у улози водитеља и глумица Ања Мит, један од учесника.

„Правила игре су таква да се ништа не сазна, да се не открије да је намештено и да је у питању скривена камера, него да то изгледа веома уверљиво. Ја мислим да сам се добро снашла с обзиром шта ме је чекало“, поделила је Ања Мит своје искуство.

Ово је телевизијски формат који је по лиценци преузет из Израела. Емитован је у Сједињеним Америчким Државама, Шпанији, Италији, Словенији и многим другим земљама, а коначно је добио и своју српску верзију.

„Имамо кандидата, учесника (неког ко је добровољно пристао на то), имамо жртву (у овом случају Ању) и имамо госта шаптача, и поред мене, и госта водитеља. Kада је продукцијска кућа 'Филминг' решила да узме лиценцу за квиз који је емитован већ у 60 земаља, онда су кренули да трагају за неким шармантим, згодним, паметним и кад нису успели да га нађу – звали су мене. У Ањином случају организатори скривене камере били су наш драги колега Душан Kаличанин и Зоран Пајић, као гост водитељ. Оно што она не зна је да Дуле у увету има бубицу, ми му шапућемо пет задатака, значи идемо од лакших ка тежим, да би дошао до 100.000 динара. У окружењу су статисти, има и обичних гостију, али то је контролисана атмосфера“, објашњава Срђан Јовановић.

Обоје су похвалили кастинг јер су управо статиси ти који су, према Ањиним речима, допринели атмосфери и одагнали је од помисли да је у питању скривена камера.

„Ситуација ниједног тренутка није постала сумњива. Заиста ништа нисам провалила и само сам се јако уплашила за свог пријатеља Душана, једино ме је занимало да ли је добро. Већ сам хтела да позовем своју пријатељицу психолога да га прими“, испричала је глумица.

Импровизација је била јако битна. Задаци су били спремни, али када нешто пође по злу, сценарио је морао да се мења на лицу места. Kао када је Бане Обрадовић хтео да организује скривену камеру за Ану Бекуту, али је са њом непланирано дошао и Милутин Мркоњић. Kако су се организатори ове смицалице снашли у непредвиђеној ситуацији гледаоци ће моћи да виде већ у првој епизоди ове интересантне емисије.

Такође, ко је био потпуно „кул“ и спреман на сваку ситуацију а ко је плакао, гледаоци ће моћи да открију сваког уторка на Првом програму РТС-а. Чека нас чак 12 епизода овог хумористичког шоуа, а иако неке „жртве“ као што је Ања Мит, не би, како кажу, ни за 200.000 поновили ово искуство, организатори се надају да ће међународни ТВ формат Снађи се добро проћи код публике, и да ће се ускоро снимати и друга сезона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи