Читај ми!

Александар Срећковић: Паун је одвратан, а тек ће да буде зао

Једна од РТС-ових серија коју је публика заволела на прво гледање је „Тајне винове лозе". Александар Срећковић Кубура део је глумачке екипе и игра човека који је потајно заљубљен у власницу једног винограда. „За сада сам одвратан, а тек ћу да будем зао“, открива глумац. Ексклузивно за РТС рекао је да пише сценарио за социјални трилер радног назива „Ђубре“.

Прича о две виноградарске породице, једна је са севера, друга са истока Србије, чије су судбине повезане из вечери у вече окупља и до два милиона гледалаца испред ТВ екрана.

„Нисам знао бројеве, врло је то инспиративно и за следеће улоге, а и за то што смо радили да је прошло добро код публике. Радио сам са људима које одавно познајем, са којима много радим, пре свега, Слобода и Војин Ћетковић, а и Марко Манојловић редитељ. Имали смо слободу да правимо онако како најбоље мислимо своје ликове“, истакао је, гостујући у Београдској хроници, Александар Срећковић Кубура.

Срећковић глуми човека који је потајно заљубљен у власницу једног винограда, чији је супруг преминуо. Вредна је и поносна, а Паун је спреман на све да дође до ње и служи се разним сплеткама.

„Мене људи полако, све више и више, не воле, да не кажем мрзе. Добијам коментаре – одвратан си, не могу да те гледам – и онда 20 срца. Мени је то комплимент. У серији сам за сада само одвратан, а тек ћу да будем зао“, рекао је Срећковић описујући Паунов лик.

Радећи на улози, како каже, не размишља о томе шта ће публика мислити: „Радим свој посао онако како осећам да треба да се ради и како редитељ и писац су ми то поставили“.

Прослављени глумац истиче да воли да игра „мало померене ликове“, да они буду различити, да истражује.

Могућност да је Паун зао због љубави, Срећковић истиче да је реч о опсесивној љубави за коју није сигуран да ли је љубав.

Глумачку екипу Тајни винове лозе чини више од 120 глумаца. Некима је ово била прва улога, а уз то је требало радити и на разним дијалектима. Локације на којима је серија снимана такође привлаче пажњу.

„Нажалост нисам имао прилику да снимам у Рајачким пимницама, на свим овим лепим местима. Углавном сам снимао по ентеријерима, блатним забитима, шумама, по хладном времену. Тако да моја искуства са снимања нису тако пикторесна као што су други глумци имали“, прича Кубура додајући да је доста ноћи провео на Авали поред језера и комараца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи