Читај ми!

Захуктава се снимање „Радио Милеве“, комичне РТС-ове серије

Снима се још једна серија РТС-а – „Радио Милева“. Прву епизоду нове комедије гледаћете у марту ове године.

Глумци кажу, када су сценарио и екипа добри, публика серију мора да обожава. Тако описују снимања серије Радио Милева, очекујући једнако уживање и за гледаоце. 

„Када сам чула ко је овде глумачка постава, ја сам рекла – је л' треба ја неком нешто да платим да будем део ове екипе. Стварно је част да будете са свим тим људима у кадру и да спарингујете. И учим и бескрајно се забављам“, каже глумица Анђелка Прпић.

Из зграде у кафану – место састанака и растанака, али и исповедаоница свим станарима, у којој ћемо упознати и витеза београдског асфалта.

„Бившег криминалца који је у пензији, сада власника кафића и тако даље. По узору на неке људе који су постојали у нашим животима. Он је нека врста рамена за плакање за све станаре“, објаснио је Никола Којо.

За колегиницу Олгу Одановић, у серији Милеву, кажу да је богиња комедије нашег глумишта, па се зато од овог пројекта очекује само најбоље.

„Провејавају мало елементи и неке романтике, меланхолије и тако даље. Сетићемо се свих неких лепих времена када су комшије у зградама живеле у неким лепим, искреним односима. Ви пратите ове појединце, али заиста све линије тих ликова односо тих појединаца, буквално се развијају сви паралелно иду, и развијају се њихови животи. Они мали, људски, на дневном нивоу. Ово је и прича о нашем менталитету“, испричала је цењена глумица.

Кроз зграду из ове београдске улице пролазе и Марија Вицковић, Дара Џокић, Тихомир Станић, Бранимир Брстина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи