Читај ми!

Откривено коју епизоду „Пријатеља“ гледаоци највише мрзе

Упркос томе што је омиљена широм света, серија „Пријатељи“ ("Friends") има и најгоре оцењену епизоду. Од укупно 236, гледаоци једну од њих - посебно не воле.

Епизода Пријатеља из четврте сезоне под називом Она са позивом (The One with the Invitation) најнижа је оцењена на IMDb - Internet Movie Database (Филмска интернет база података), открило је истраживање портала money.co.uk

Док Рос (Дејвид Швимер) планира венчање са Емили (Хелен Баксендејл), у тој епизоди његова бивша девојка Рејчел (Џенифер Анистон) добија позив за њихово венчање у Лондону.

У епизоди су присутни и инсерти који гледаоце подсећају на најдраматичније тренутке везе Рејчел и Роса.

Рејчел ипак одлучује да остане у Њујорку са трудном Фиби (Лиса Кудроу), и да не оде у Лондон. Ту одлуку ће ипак променити у наредној епизоди.

Епизода The One with the Invitation, има оцену 7,2 на основу гласова гледаоца серије и посетилаца портала IMDb, што је и даље релативно високо у поређењу са другим серијама које имају просек нижи од просека Пријатеља, а који износи 8,5 за свих 10 сезона.

С друге стране, најбоље оцењена епизода на истој платформи је Она где сви сазнају (The One Where Everyone Finds Out) из пете сезоне, у којој пријатељи сазнају за везу Монике (Кортни Кокс) и Чендлера (Метју Пери). 

Очекује се да нова епизода Пријатеља, за коју сценарио још није написан, у продукцији HBO Max, буде емитована током 2021. године.

субота, 12. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи