Читај ми!

Камионџије су прича о малим људима и њиховој борби

Нове Камионџије почињу од 28. децембра сваког радног дана после Дневника на Првом програму. Глумица Паулина Манов гостовала је у Београдској хроници у којој је причала о својој улози у серији и томе зашто гледаоци треба да од понедељка буду поред телевизора од 20 часова.

„Дара је жена која држи породицу на окупу. Она је стуб, подршка и партнер“, описује своју улогу у Камионџијама Д.О.О. глумица Паулина Манов.

Мисли да ће публика уживати у серији која гледаоцима одвратити мисли о пандемији и ствари које их притискају.

Глумица је похвалила и своје колеге Тихомира Станића и Ненада Јездића, за које сматра да су одиграли фантастично и остварили сјајне улоге.

„Гледаоци ће моћи да се поистовете са тим малим људима и њиховој жестокој борби за парче хлеба, који упркос свему остају поштени, остају ортаци. Они су људи који ће ићи и на своју штету зарад оних који су угрожени“, истиче Паулина Манов.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи