Читај ми!

Завирите шта редитељ „Господара прстенова“ има да каже у документарцу о „Битлсима“

Редитељ Питер Џексон, креатор „Господара прстенова“ режира документарац "The Beatles: Get Back", у коме је користио снимке славне ливерпулске четворка забележене током рада на студијском албуму "Let It Be", 1970. године.

Мада ће се документарни филм Питера Џексона, The Beatles: Get Back, у биоскопима појавити тек 27. августа 2021. године, првог дана зиме подељен је ексклузиван први видео и најава филма.

У видеу који је објављен на званичној страници „Битлса“, Џексон објашњава да се недавно вратио у монтажу, јер је, као и свима другима, пандемија пореметила њихове планове.

Џексон наводи да је прегледао 56 сати драгоценог, до сада невиђеног, филмског материјала, а у објављеном тизеру се види како се момци шале и задиркују у студију и како у једном тренутку, чак свирају читајући текстове из новина.

Познати редитељ овим филмом жели да оспори уврежену тврдњу да су у време рада на овом албуму „Битлси“ већ били посвађани, и инсистира на снимцима који показују да је међу члановима бенда још увек посојало блиско пријатељство.

Филм је снимљен у сарадњи са Полом Макартнијем, Рингом Старом и удовицама Џона Ленона и Џорџа Харисона.

Говорећи о Џексоновом филму The Beatles: Get Back, Ринго Стар каже: „Знали смо понекад сате и сате само да се смејемо и свирамо, што ни мало не личи на оно како изгледамо у филму Let It Be. Било је много веселије и верујем да ће Питер то да покаже“, очекује познати бубњар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи