Читај ми!

Том Круз "урла" на снимању у Лондону

Екипа филма „Немогућа мисија 7“, после снимања у Италији и Норвешкој, стигла је у Лондон почетком децембра, и наставила снимање филма. Познати амерички глумац и продуцент Том Круз крупним примедбама снимљеним на аудио снимку, викао је на екипу филма „Немогућа мисија” о пропустима физичког растојања претећи отказом.

Холивудски глумац неуморно ради са својом екипом на снимању делова филма Немогућа мисија 7. Прописи се поштују и то је био и услов да се настави снимање.

Глумац се разбеснео када је приметио два члана екипе који не поштују прописана правила везана за коронавирус. „Ако те видим да то радиш поново, одлазиш", викао је глумац Том Круз.

Педесет чланова особља студија "Варнер Брос" остало је запањено бесним испадом глумца. Два члана екипе стајала су на метар растојања једно од другог поред екрана рачунара. 58-годишњи глумац био је бесан због свих његових напора да се снимање настави током пандемије. 

Последњи, седми део франшизе, Немогућа мисија , већ је у временском заостатку због коронавируса док су глумци и екипа путовали по Европи.

По повратку у Велику Британију пре две недеље, глумац Том Круз платио је 500.000 фунти за стари брод за крстарење на коме је смештена екипа глумаца у изолацији.

„Том је преузео на себе, заједно са здравственом и безбедносном службом, да покуша да изнуди мере предострожности, како би се филм снимао.

„Свакодневно ради како би био сигуран да је све постављено на одговарајући начин, да се људи одговорно понашају и раде што сигурније могу. Веома је активан по питању безбедности", наводе медији. 

Преносећи да имају аутентични аудио снимак Крузовог викања на екипу филма, медији наводе да је звезда акционог филма Том Круз примедбама замерао пропусте физичког дистанцирања и других правила која омогућавају снимање филмова током пандемије коронавируса.

Снимање је настављено у септембру у Италији, па у Норвешкој и Лондону, а филм "Парамоунт Пикчрса" требало би да буде објављен у новембру 2021. године.

Немогућа Мисија 7 једна је од највећих франшиза у Холивуду, последњи филм франшизе из 2018. за радио је више од 791 милиона америчких долара.

субота, 12. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи