Читај ми!

Сва три Спајдермена на окупу у новом филму о „човеку пауку"

Обожаваоце Спајдермена одушевила је најава да ће се у следећем наставку, глумачкој постави придружити звезде које су биле ангажоване у претходим деловима филмске приче о суперјунаку.

Британска звезда Том Холанд игра Марвеловог суперхероја на великом платну од 2016. године.

У екипи наставка ће, према најавама Холивуд рипортера, бити и Алфред Молина и Џејми Фокс, али и Тоби Мегвајер и Ендру Гарфилд. 

Љубитеље Спајдерменових авантура обрадоваће и вест да ће Кирстен Данст поновити улогу Мери Џејн, док се очекује да ће Ема Стоун такође вратити као Гвен Стејси.

Кирстен Данст је последњи пут глумила у филму о Спајдермену 2014. године.

Неименовани филм о Спајдермену (Untitled Spider-Man: Far From Home sequel), наставак је филма Спајдермен: Далеко од куће из 2019, и 27. је филм Марвеловог филмског универзума.

Иако je „Сони" задржао филмска права за популарног јунака, најновији филмови се такође појављују као део Дизнијевог "Marvel Cinematic Universe".

Међу звездама за које се очекује да се враћају филму су још Џејкоб Баталон, Зендеја, Мариса Томеј, као и Бенедикт Камбербач.

Очекује се да ће нови Спајдермен 3 премијерно бити емитован у децембру 2021. године, а медији спекулишу да овај филм заправо представља укрштање светова у оквиру Марвеловог универзума уз поновно окупљање бивших јунака и зликоваца популарне франшизе. Према наводима медија, снима се у Њујорку.

Молина (67) је виђен на сету па се сматра да је његово учешће дефинитивно. Улогу доктора Октопуса остварио је у Спајдермену из 2004. године.

Џејми Фокс који тумачи Електра, објавом на Инстаграму, која је већ избрисана, наговестио је чак да се могу очекивати „три Спајдермена".

Детаљи заплета добро се крију али је Холанд, филм описао као „апсолутно лудим остварењем".

субота, 12. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи