Још прегршт изненађења вас очекује у „Хотелу Балкан“

Гледаоци Радио-телевизије Србије већ две недеље радним данима имају прилику да гледају телевизијску серију „Хотел Балкан“. Гост „Шаренице“ је био глумац Радоје Чупић који у серији тумачи лик главног јунака Бранка Курузовића.

Серија Хотел Балкан има форму теленовеле, али је у питању озбиљна драмска серија, са драмски изграђеним ликовима, односима и узбудљивом причом која обилује изненађењима и неочекиваним обртима, наглашава Чупић.

„Мени је прича била страшно занимљива и мислим да је Небојша Ромчевић то дивно написао. Ликови су врло занимљиви, и живи су, пре свега, те се публика лако поистовећује са њима и нестрпљива је да сазна шта ће им се десити. И ми смо на снимању једва чекали нове епизоде да би сазнали шта ће се догодити“, каже познати глумац.

Иначе, серија Хотел Балкан је снимана у Бањалуци скоро пуних годину дана, од новембра прошле до августа ове године, са паузом од половине марта до јуна због увођења мера против коронавируса.

Чупић истиче да је снимање серије било посебно задовољство, јер је то била једна екипа младих људи и колега са којима до сада није радио, али да се сви уклопили и дивно повезали током рада на овом пројекту.

Серија која је настала по идеји Николе Коље Пејаковића, а за коју је сценарио урадио Небојша Ромчевић и режирао Саша Карановић, из епизоде у епизоду се дешавају лепе и ружне ствари, као што и обичан живот носи са собом, али тајне су оно што са нестрпљењем очекујемо да буду откривене. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 14. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи