Читај ми!

Вера из Хотела Балкан – Милица Глоговац: Нећу изневерити презиме које носим

Талентована млада Требињка Милица Глоговац у серији „Хотел Балкан“, коју радним данима пратимо на Првом програму РТС-а од 20 часова, игра Веру, најмлађу наследницу породице Курузовић.

Милица глумачким водама плови још од средње школе, где је била члан Културне сцене „Мале ствари“, а већ тада је озбиљно размишљала о глуми као животном позиву.

Након завршене гимназије у Требињу, школовање је наставила на бањалучкој Академији умјетности, где је стекла звање дипломиране глумице.

Улога Вере Курузовић у теленовели Хотел Балкан је њена прва улога. Вера је девојка која је успешна у спортској каријери, али се поставља питање да ли су ти успеси резултат њене искрене жеље или је она заправо жртва неостварених амбиција своје мајке и лоших породичних односа.

Иако ова млада глумица носи исто презиме као велики Небојша Глоговац и долази из његовог родног града, Милица сматра да то не треба да утиче на грађење њене глумачке каријере.

„Од пресудног значаја је мој рад на себи. Небојша је првенствено био људска величина и свакако један од највећих глумаца икада на овим просторима, а ја ћу се потрудити да не изневјерим презиме које носим“, истиче млада уметница.

Милица каже да има много професионалаца на које се угледа у свету глуме, али да своје узоре проналази управо у онима који, попут Небојше, успеју да буду и остану добри људи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 14. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи