Једина и непоновљива краљица попа режира аутобиографски филм

„Ко боље да исприча причу него ја сама“, каже Мадона о предстојећем филму који ће публици приближити турбулентни живот краљице популарне културе 80-их и 90-их година.

Студио „Јуниверзал пикчерс“ дао је зелено светло за снимање биографског филма о Мадони, која ће се наћи у улози редитеља, а сценарио пише у сарадњи са оскаровцем Диабло Кодијем.

Краљица попа неће глумити себе у остварењу, али ће предводити потрагу за младом глумицом која на великом платну треба да оживи Мадонин пут до светске славе и постављања темеља за све будуће поп звезде, попут Бијонсе и Лејди Гаге.

Филм ће пратити развој Мадонине каријере до тачке када је постала најуспешнија жена у историји музичке сцене, модна икона и апсолутна трендсетерка која је рушила све препреке испред себе.

Мадона је најуспешнији женски музички уметник са 335 милиона продатих носача звука и најпрофитабилнијим турнејама за соло уметника у историји.

Осим музичке каријере, остала је неприкосновена модна икона која се нашла на више од 4.700 насловних страна часописа током своје каријере.

Иако се за сада не зна како ће се филм тачно звати, Мадона и Коди наговестили су пре неки дан дан да би могао да понесе назив Live To Tell.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 14. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи