Весна Станојевић: Уживели смо се у „Нечисту крв“

Сећамо је се у серији „Цват липе на Балкану“. Српско енглеска глумица Весна Станојевић, између осталог предаје глуму на факултету у Лондону, а стиже да глуми и у српским и у енглеским серијама. Сада је у Србији где снима „Нечисту крв“.

Иако не сме да открива много детаља о серији и филму Нечиста крв у којима глуми Софкину свекрву, Весна Станојевић каже да је интересантно да се та тема сада обрађује и да занимљива екипа људи предвођена редитељем Милутином Петровићем ради на њој.

„Јако је лепо искуство и велико је задовољство отићи и снимати на локацији која вам омогућава да се уживите у атмосферу времена у ком се одиграва радња. Марина Меденица је урадила фантастичан посао са костимима тако да све то доприноси укупном доживљају“, наводи глумица Весна Станојевић.

Што се разлике у глуми на матерњем језику и енглеском тиче, наводи да играње улога на српском језику омогућава неку врсту опуштености која прија као нека спонтана размена.

„Глума на енглеском језику занимљива је на свој начин. Они другачије функционишу од нас и доста тога желе да предвиде и све је веома организовано и прецизно. То понекад може да одузме спонтаност и може да вас доведе у ситуацију да се скучавате када је у питању емотивно повезивање са ликом“, објашњава глумица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 14. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи