Биоскоп „Синестар 4DX Ада мол“ отвара врата за публику 31. августа

Седам технички најсавременијих сала за близу 1.000 посетилаца, 4DX дворана, лежајеви за двоје, ВИП седишта са сточићима са бежичним пуњењем за мобилне телефоне од 31. августа чека љубитеље седме уметности и врхунске технологије у новом модерном биоскопу „Синестар 4DX Ада мол“.

Филмски програм је богат и на репертоару ће бити најновија остварења из Холивуда са глумцима и редитељима које наша публика воли и цени.

Пре свих стиже дуго очекивана филозофска СФ драма Тенет визионара Кристофера Нолана (Међузвездани, Почетак, Мементо, Престиж) са Робертом Патинсоном у главној улози (прославио се улогом вампира у Сумрак саги).

На репертоару ће бити и застрашујући психолошки трилер Ван контроле са оскаровцем Раселом Кроуом у улози тешког психопате и насилника, као и романтична музичка прича Још увек верујем.

Следе биографска драма Тесла где нашег научника тумачи Итан Хок, спектакл Гренланд: Последње уточиште са Џерардом Батлером, авантура Афтер: после судара, док ће најмлађи уживати у анимираним насловима – Снежана и седам патуљака и Капетан Сабљозуби и магични дијамант.

Биоскоп има РГБ ласерске пројекторе најновије генерације, озвучење ЈБЛ и Crown и врхунску 4DX дворану која нуди изванредно искуство тако да сваки гледалац заправо постаје део филма.

Овај систем користи 4DX покретна седишта програмирана да се померају и вибрирају током 4DX пројекције у комбинацији са 15 специјалних ефеката – љуљање, покрети напред/назад, вибрације седишта и наслона, голицање, мехурићи, мириси, вода, магла, светло.

Највећа сала у биоскопу – eXtreme намењена је љубитељима адреналина, што подразумева знатно веће платно, јачи звук и доживљај.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 15. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи